Dayton Lahti, ravintolalaitehuolto

24/7 palvelu sopimusasiakkaille

Email Dayton Lahti

Dayton lahti

 

Dayton Lahti Oy on Dayton Oy:n Lahdessa toimiva tytäryritys, jonka omistavat Dayton Oy ja Marko Hietala yhdessä. Yritys on perustettu vahvistamaan Dayton Oy:n maanlaajuista huoltoverkostoa ja tarjoamaan asiakkaille entistä laajempia mahdollisuuksia niin laitteiden kun laitehuollon parissa.

 

Dayton Lahti Oy on erikoistunut asentamaan, myymään ja huoltamaan kaiken merkkiset ammattikeittiö-, ravintola-, pikaruokala-, kylmä-, ja vähittäiskaupan koneet ja laitteet. Käytössämme on kaikki nykyaikaisimmat työtavat ja välineet kuten lämpökameroita, oskiloskooppi, induktiolämmitin, eristysvastusmittari,  endoskooppeja, mikroskooppi ja niin edelleen. Etsimme ja perehdymme uusimpiin vianhaku teknologioihin.

 

Yrityksellämme on laaja yhteistyöverkosto, joten työlle kuin työlle löytyy kauttamme tekijä.

 

Jokaisella asentajallamme on kaikki tarvittavat työkalut, luvat ja koulutukset huoltotehtävien ammattitaitoiseen suorittamiseen. Ammattitaitoamme päivitämme erillaisissa valmistajien järjestämissä koulutustilaisuuksissa ja Dayton huoltoteknikko-verkoston kautta keskustelemalla huoltoteknikoiden kanssa ympäri maata. Lisäksi etsimme tietoa laitteista ja työtekniikoista ympäri maapalloa.

 

Asentajillamme on yhteiset siistit uniformut, kauluspaidat sisältäen. Joten asiakkaan ei tarvitse miettiä minkänäköisiä huoltoasentajia toimipisteeseen milloinkin tulee ja meidät on helppo tunnistaa.

 

Pyrimme huoltamaan kaikki laitehuollot asiakkaiden omissa tiloissa jolloin minimoimme huollosta syntyvät kustannukset. Pyrimme olemaan mahdollisimman vähän asiakkaan edessä ja pidämme huoltotyösektorin pienenä.Tarvittaessa pystymme kyllä viemään isojakin laitteita toimitiloihimme korjattavaksi.

 

Siivoamme aina omat jälkemme joten asiakkaan ei tarvitse murehtia missä kunnossa keittiö tai toimitilat ovat huoltotoimenpiteen jälkeen.

 

Valitsemalla Dayton Lahti Oy:n voit olla varma, että saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kaikissa laitteisiisi liittyvissä asioissa.

Yrityksemme

 

Meiltä saat ammattitaitoista yli 30-vuoden aikana kertynyttä myynti, asennus ja laitehuoltopalvelua ammattikeittiöösi/ravintolaasi. Huollamme kaikki ammattikeittiösi/ravintolasi laitteet kylmälaitteista - lämpölaitteisiin. Koemme ettei mikään laite oli liian vanha tai uusi huollettavaksemme. Keksimme aina ratkaisun, jolla laite saadaan käyttökuntoon. Tarvittaessa olemme yhteydessä valmistajiin ympäri maapalloa ja jos varaosaa ei ole enään saatavana teetämme osan tai modernisoimme laitteen.

 

Pystymme myös tekemään asiakkaan luona laitteiden korjaushitsauksia Tig-hitsauslaitteistolla.

 

Emoyhtiöltämme 100-vuotiaalta Dayton Oy löytyy laitteet ja tarvikkeet isoihin ja pieniin tarpeisiin. Dayton Oy:lla on myös Suomen kattava huoltoverkosto, joten Dayton palvelee hyvin myös Suomen laajuisia ketjuja.

kylmälaitehuolto

 

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista kylmälaitteiden huoltopalvelua yli 30 vuoden kokemuksella alalta. Olemme erikoistuneet palvelemaan asiakkaitamme yksittäisistä kylmälaitteista aina suuriin huonekokonaisuuksiin asti. Kattavan osaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan avaimet käteen -palveluna myös kylmä- ja pakastehuoneiden toteutukset.

 

Käytössämme ovat alamme viimeisimmät työkalut ja metodit, jotka mahdollistavat kylmälaitteidesi huollon aina 3 kilogramman asti. Lisäksi voimme suorittaa kylmäkomponenttien uusimisia turvallisesti ilman tulitöitä.

 

Erikoisosaamistamme on Taylor ja Carpigiani pehmiskoneiden huolto, ja tarjoamme myös asiakkaillemme koulutuksia näiden laitteiden käytöstä ja ylläpidosta.

 

Varastostamme löytyy laaja valikoima moderneja kylmäaineita, jotka korvaavat vanhentuneet kylmäaineet kuten R12, R502, R22, R410A ja R404A.

 

Huolehdimme myös palavien kylmäaineiden laitteistojen huolloista ja korjauksista, kuten R600A ja R290. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme tarjoamaan luotettavaa ja tehokasta palvelua jokaiselle asiakkaallemme.

Warehouse