Dayton Lahti, ravintolalaitehuolto

24/7 palvelu sopimusasiakkaille

Email Dayton Lahti

MYYNTI

 

Myymme laitteiden varaosia, tarvikkeita sekä uusia ammattikeittiölaitteita. Lisäksi myymme kylmä- ja pakastehuoneiden modernisointia, joissa koko tekniikka uusitaan nykyaikaiseksi.

 

Laitemyynnissä myymme Dayton Oy:n maahantuomien laitteiden lisäksi hyviksi ja laadukkaiksi todettuja Electrolux ja Zanussi-merkkisiä laitteita.

 

Teemme vahvaa yhteistyötä ammattikeittiölaitteiden maahantuojien kanssa, joten tarvittaessa kauttamme saa kokonaisia keittiöitä aina suunnittelusta toteutukseen asti.

 

Annamme asiantuntevaa apua laitteiden hankinnassa ja osaamme suositella asiakkaalle sopivia laitteita sopivaan hintaa, huollammehan laitteita kuitenkin kaikkina arkipäivinä.

 

Tarvitsetko arvion vanhan laitteen tulevasta elinkaaresta tai haluatko kenties ostaa uuden laitteen tai oletko perustamassa uutta ravintolaa, ole rohkeasti yhteydessä.

 

maahantuonti

 

Dayton Oy:n vankka 100-vuotinen historia on ollut keskeisessä asemassa alan johtavien merkkien maahantuonnissa ympäri maailmaa. Maahantuontitoiminta kattaa laajasti erilaisia tuotteita, kuten laitteita, varaosia, tarvikkeita ja vähittäiskaupan käyttämiä tuotteita. Yritys on sitoutunut varmistamaan, että laitteisiin on saatavana varaosia niin kauan kuin niitä valmistetaan, mikä takaa asiakkaille pitkäaikaisen ja luotettavan käytön.

Dayton Oy:lla on laaja huoltoverkosto ympäri Suomen, joka kattaa kaikki maahantuodut koneet ja laitteet. Tämä varmistaa asiakkaille nopean ja ammattitaitoisen huollon tarvittaessa. Yrityksen sitoutuminen huolenpitoon ja laadukkaaseen asiakaspalveluun näkyy vahvasti myös maahantuotujen merkkien laadukkaissa huoltopalveluissa.

Konserni maahantuo monipuolisesti eri tuotemerkkejä, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa alansa edelläkävijöinä. Näihin merkkeihin kuuluvat muun muassa Comenda, Jura, Taylor, Hamilton Beach, Eloma, Scotsman, Frymaster, Prince Castle, Lincoln, Winterhalter, Handy, Illy, Wessmat, Hatco, Blanko, Isi, Fri-jado, Thompe, Zumex ja Henkovac. Tämä monipuolinen tuotevalikoima mahdollistaa Dayton Oy:n tarjoavan asiakkailleen laajan valikoiman korkealaatuisia ratkaisuja eri käyttötarkoituksiin.

Muiden maahantuomat koneet ja laitteet

ELECTROLUX

AB Electrolux on vuonna 1919 perustettu ruotsalainen kodinkoneita valmistava yritys, joka on maailman suurimpia yrityksiä alallaan myyden vuosittain yli 40 miljoonaa tuotetta yli 150 maahan. Electrolux laajensi kodinkoneista ammattikeittiöihin 1960- luvulla ostaen alalla jo pitkään toimineita yrityksiä, esimerkiksi Zanussi, Wascator, Elektro-helios ja

Cecilware. 

 

Electrolux on maailmanlaajuinen kodinkone- ja ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten uuneja, liesiä, jääkaappeja, astianpesukoneita ja muita ammattikeittiölaitteita. Electrolux on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan, jotka on suunniteltu vastaamaan ammattikeittiöiden vaativiin tarpeisiin.

Electroluxin ammattikeittiölaitteissa yhdistyvät huipputeknologia, energiatehokkuus ja kestävyys. Yritys panostaa jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen tarjotakseen asiakkailleen parhaat mahdolliset ratkaisut. Electroluxin ammattikeittiölaitteet ovat olleet suosittuja hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja muissa ammattikeittiöissä ympäri maailmaa.

Jos tarvitset tarkempia ja ajantasaisia tietoja Electroluxista, suosittelen vierailemaan virallisilla verkkosivuillaan tai ottamaan yhteyttä suoraan yritykseen.

 

Yli 30-vuotiaan laitehuoltohistorian aikana olemme oppineet luottamaan Electrolux-merkkisten laitteiden laatuun. Electrolux-laitteilla saat aina myös täyden vastineen maksamallesi rahalle ilman kompromisseja.