Dayton Lahti, ravintolalaitehuolto

24/7 palvelu sopimusasiakkaille

Email Dayton Lahti

Haluamme kiittää Muuttopalvelut Niemi Oy:tä erinomaisesta yhteistyöstä ravintolalaitteidemme kuljetuksessa, varastoinnissa ja avusta asennustöissä. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti, ja olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.

 

Muuttopalvelut Niemi Oy on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi, erityisesti ravintolalaitteiden kuljetuksissa. He eivät ainoastaan huolehdi tavaroiden turvallisesta kuljetuksesta ja varastoinnista, vaan myös tarjoavat apumies palvelua asennustöihin. Tämä on ollut meille hieno asia, kun olemme tarvinneet nopeita ja ammattitaitoisia ratkaisuja liiketoimintamme tarpeisiin.

 

Palvelu on erityisen joustavaa, sillä olemme voineet saada tarvittavat kuljetukset parhaimmillaan samaksi päiväksi ja usein viimeistään seuraavaksi päiväksi. Tämä on ollut meille tärkeää liiketoimintamme sujuvuuden kannalta.

 

Yksi suuri plussa on myös se, että Muuttopalvelut Niemi Oy muistaa aina vakuuttaa kuljettamansa arvokkaat laitteet. Tällä varmistetaan, että mahdollisten vahinkojen sattuessa asiakas saa korvauksen laitteistaan. Tämä lisää huomattavasti luottamustamme yritykseen.

 

Yhteenvetona voimme sanoa, että Muuttopalvelut Niemi Oy on osoittanut ammattitaitonsa, luotettavuutensa ja joustavuutensa yhteistyössämme. Suosittelemme heitä lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta ja turvallista kuljetus- ja muuttopalvelua.